Volg ons op TwitterBekijk ons LinkedIn-profiel

 

Wie zijn wij

DocksNLD is een nieuw bedrijventerrein van 34 hectare speciaal gericht op internationaal georiënteerde logistieke bedrijven. Ons logistiek knooppunt is een uitbreiding van het bestaande bedrijventerrein in ’s-Heerenberg. DocksNLD biedt volop expansiekansen voor uw logistiek en transport. Dat lukt dankzij korte en snelle verbindingen over weg, water en spoor. Met onze unieke ligging garanderen wij de beste verbinding met het Ruhrgebied.  

 

DocksNLD

Wij vertellen hieronder uitgebreider waarvoor DocksNLD staat. U kunt rekenen op:

  • Een blijvende partner
  • Eén aanspreekpunt
  • Gerenommeerde logistieke buren
  • Regionaal talent
  • Groene energie
 

Blijvende partner

Met DocksNLD krijgt u een partner voor de lange termijn. Eén die beseft dat voor u elke seconde en elke meter telt. Ons bouwcoördinatieteam ontlast u daarom met snelle realisatie van uw wensen. Mooi voorbeeld: voor Mainfreight realiseerden wij binnen twee weken de vergunning. Ook voor u verzorgen we graag de afstemming tussen gemeentelijke afdelingen. Daardoor geniet u van de duidelijkheid van slechts één aanspreekpunt binnen de gemeente. Uw contactpersoon staat voor u klaar vanaf de eerste kennismaking. Niet alleen tot en met de opening van uw logistiek centrum, maar ook nog lang daarna. Hij blijft uw gemakkelijk bereikbare partner.  

 

Nieuwe buren

Kiest u voor DocksNLD, dan sluit u zich aan bij gerenommeerde logistieke bedrijven die ook profiteren van onze unieke ligging. Zo verzorgt Mainfreight vanaf DocksNLD de distributie voor onder meer de bekende retailer Rituals. DSV heeft diverse grote klanten, vooral in de sport en fashion. Direct aangrenzend aan ons logistieke knooppunt zijn JCL Logistics en Dynamic Solutions gehuisvest op het Euregionaal Bedrijventerrein. 

 

Oog voor regionaal talent

Op DocksNLD onderhoudt u sterke verbindingen met regionale academies en het beroepsonderwijs. Bij ons creëert u korte lijnen met het regionale onderwijs, zowel in Nederland als Duitsland. U kunt rechtstreeks meepraten met ROC’s en hogescholen over soorten opleidingen en de benodigde kennis van studenten.

 

Oog voor groene energie

Vlak naast DocksNLD zijn zes windmolens geplaatst op het toekomstige bedrijventerrein DocksNLD2. Ons logistiek knooppunt verschaft u ook de mogelijkheid om zonnepanelen op uw bedrijfspand te leggen. Die zijn door DSV al geplaatst. Deze logistieke dienstverlener heeft een zonnestroominstallatie van ruim 800 kW, die zonne-energie omzet in groene elektriciteit.

 

Contact

Als internationaal georiënteerd logistiek bedrijf de voordelen beleven van het bedrijventerrein DocksNLD? Neem dan gerust contact met ons op!